Be Awesome Today!
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Monday - Friday 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED

Тел. +359-52-800-256

ул. Загреб 15, п.к. 4000, Пловдив, България

Пон - Съб 10.00 - 19.30, Неделя ЗАТВОРЕНО

Top

PLOVDIV GOURMET TOUR

29 авг

PLOVDIV GOURMET TOUR

“Plovdiv Gourmet Tour“. Открийте града чрез сетивата си – докосване, слух, обоняние, вкус и зрение. Единствената гастрономична разходка из Пловдив гарнирана с малко история, дегустации и фантастични моменти. Елате и ще откриете града така както никога не
сте го правили !
Ще е пълно с кулинарни изненади !
Среща пред туристическия информационен център в пешеходната зона за уникално пътешествие из улиците на Пловдив. В продължение на 3 часа, ще се запознавате с българската кулинария и историята ѝ. Традиционни сладкиши, рози и кисело мляко, ще откривате скритите съкровища на града. В края на посещението ви очаква дегустация на българско вино. Тура включва дегустации на местни продукти и вино.
И разбира се, не забравяйте апетита си …

Продължителност 3h
Транспорт Да
Група 2 – 15души
Език BG – FR – GB
Дегустации 12
Закуска Не
Цена 49€

PLOVDIV GOURMET TOUR

Vitis tour / ТУРОВЕ ЗА МАЛКИ ГРУПИ  / Лична: PLOVDIV GOURMET TOUR
1 сеп

Лична: PLOVDIV GOURMET TOUR

Plovdiv Gourmet Tour“. Разгледайте града чрез сетивата си –  докосване, слух, обоняние, вкус и зрение. Среща пред туристическия информационен център в пешеходната зона за уникално пътешествие из улиците на Пловдив. Разходка с незабравима атмосфера.

В продължение на повече от 3 часа, ще откриете български гастрономия и историята. Традиционни сладкиши, хляб и сирене, ще откриете скритите съкровища на града. В края на посещението ще слезем в избата за дегустация на българско вино.

Тура включва 10 дегустации, от които четири дегустации на вино.

И разбира се, не забравяйте апетита си …

Продължителност Транспорт Група Език Дегустации Закуска Цена
3 часа Не 2 – 15 души BG – FR – GB 4 Не 39€