Be Awesome Today!
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Monday - Friday 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED

Тел. +359-52-800-256

ул. Загреб 15, п.к. 4000, Пловдив, България

Пон - Съб 10.00 - 19.30, Неделя ЗАТВОРЕНО

Top

SPARKLING DAY “Water & Wine“

Vitis tour / ТУРОВЕ ЗА МАЛКИ ГРУПИ  / SPARKLING DAY “Water & Wine“
29 авг

SPARKLING DAY “Water & Wine“

“ Sparkling Day Water & Wine “ е ден за среща с две естествено пенливи напитки – вода и вино. Тръгваме за Родопа планина и единствения в България, от общо четирите в Европа, извор на естесвено газирана минерална вода. Посещение на винарска изба и дегустация на естесвено пенливо вино в лозовия масив. Обяд в оазис от спокойствие и невероятни гледки към долината на Въча. Спирка в дестилерия за дегустация на „водата на живота.“
Една ден за зареждане в Родопите, недалеч от Пловдив.
“Sparkling Day Water & Wine“
Среща пред Туристическия Информационен Център в пешеходната зона на Пловдив и потегляне за Родопите. Пътуване сред лозя и спирка в дестилерия за дегустация на ракия – „водата на живота“, навлизаме в долината на река Въча и невероятния язовир носещ нейното име. Пътят върви по шеметните стени на язовира и ни отвежда до уникални извори на естесвено газирана вода. Разглеждане на околността и дегустация на минералната вода. За обяд – речна риба, в тих оазис на брега на реката с прекрасна панорама. Завръщане в низината, за да посетим изба в подножието на Родопите и вкусим пенливото ѝ вино в лозята, от които идва гроздето. Връщане в Пловдив в късния следобед.

Продължителност 8h
Транспорт Да
Група 2 – 8души
Език BG – FR – GB
Дегустации 4
Закуска Да
Цена 129€