Be Awesome Today!
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Monday - Friday 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED

Тел. +359-52-800-256

ул. Загреб 15, п.к. 4000, Пловдив, България

Пон - Съб 10.00 - 19.30, Неделя ЗАТВОРЕНО

Top

ЮЖНА БЪЛГАРИЯ : САКАР ПЛАНИНА

Vitis tour / ТУРОВЕ ЗА МАЛКИ ГРУПИ  / ЮЖНА БЪЛГАРИЯ : САКАР ПЛАНИНА
29 авг

ЮЖНА БЪЛГАРИЯ : САКАР ПЛАНИНА

“Сакар Планина“ е еднодневен тур в Южна България, близо до Гърция и Турция. Сакар е района на хищните птици и на най-големите лозя в България. Разглеждане на изби с модерна архитектура в страната на Загрей. Най-красивите лозарски пейзажи на България и най-красивите изби ще са отворени за вас – ценители на виното.
Среща пред Туристическия Информационен Център в пешеходната зона на Пловдив и отпътуване за изби в Тракийската низина и Сакар планина.
По време на тура ще посетите три изби представителни за съвременния лозаро-винарски сектор в България. Ще се насладите на Мавруд в три цвята и пет вкуса. Вина от френските сортове Каберне, Мерло, Сира, Малбек, отлежали в бъчви и създадени от Мишел Ролан – най-известния енолог в света. Дегустация на Тамянка – самородното злато на една семейна винарна. Ще ви бъде предложен обяд приготвен с местни продукти в идилична обстановка.
Връщане в Пловдив в късния следобед.

Продължителност 8h
Транспорт Да
Група 2 – 8души
Език BG – FR – GB
Дегустации 10
Закуска Да
Цена 149€