Be Awesome Today!
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Monday - Friday 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED

Тел. +359-52-800-256

ул. Загреб 15, п.к. 4000, Пловдив, България

Пон - Съб 10.00 - 19.30, Неделя ЗАТВОРЕНО

Top

РОЗОВАТА ДОЛИНА

Vitis tour / ТУРОВЕ ЗА МАЛКИ ГРУПИ  / РОЗОВАТА ДОЛИНА
29 авг

РОЗОВАТА ДОЛИНА

“Розовата долина“ е еднодневен тур в земята на Роза Дамасцена – един от най-българските символи. Среща с „Нос“ и дегустация на продукти от рози. Разглеждане на дестилерия за розово етерично масло. Дегустация на вина от типични сортове в местна изба. Новият вкус на стара Европа в един ден изпълнен с вкусове и сладост.
Среща пред Туристическия Информационен Център в пешеходната зона на Пловдив и отпътуване за Долината на розите. Между Балкана и Средна гора се простират безкрайни полета, покрити през пролетта с рози, чието етерично масло е по-скъпо от златото. Посещение на изба с форма на ротонда и уникална акустика. Дегустация на Властелина на белите български вина – Карловски Мискет. Гроздове с гъсто разположени зърна, които порозовяват при узряване. Дегустация на друг български сорт – Димят, най-разпространения бял сорт в България. Обяд в розова градина, където ще научите всичко за Роза Дамасцена. Връщане в Пловдив през града на липите, осеяната с могили Тракийска низина, спиране при тракийска гробница. Пристигане в Пловдив в късния следобед.

Продължителност 8h
Транспорт Да
Група 2 – 8души
Език BG – FR – GB
Дегустации 5
Закуска Да
Цена 129€