Be Awesome Today!
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Monday - Friday 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED

Тел. +359-52-800-256

ул. Загреб 15, п.к. 4000, Пловдив, България

Пон - Съб 10.00 - 19.30, Неделя ЗАТВОРЕНО

Top

ЧАСТЕН ТУР : ТРАКИЙСКАТА НИЗИНА, БРEСТОВИЦА : Винената столица на България, ПЛОВДИВ : Европейска Столица на Културата.

Vitis tour / ЧАСТНИ ТУРОВЕ  / ЧАСТЕН ТУР : ТРАКИЙСКАТА НИЗИНА, БРEСТОВИЦА : Винената столица на България, ПЛОВДИВ : Европейска Столица на Културата.
30 авг

ЧАСТЕН ТУР : ТРАКИЙСКАТА НИЗИНА, БРEСТОВИЦА : Винената столица на България, ПЛОВДИВ : Европейска Столица на Културата.

Насладете се на незабравим ден в Тракийската низина! Създай своe собственo българскo вино в столицата на виното. Разходка по улици, които са част от световното културно-историческо наследство под егидата на ЮНЕСКО в древния и вечен Пловдив. Нестандартен опит в рамките на един ден, създаден за всеки един от вас.
Вашият симпатичен професионален екскурзовод ще дойде да ви вземе от хотела и ще сподели с вас по време на този полудневен тур любовта си към района и историята на България.
Участвайте в ателие за блендиране в Брестовица, опитайте двата царски червени сорта грозде на Тракийската низина – Мавруд и Рубин, за да създадете свое собствено вино!
Насладете се на луксозен лозарски пикник * в лозята в подножието на Родопите. Беседа от вашия гид по време на разглеждането на Стария Пловдив, Европейска столица на културата.
И най-накрая, дегустация на продукти от емблематичната Роза Дамасцена преди завръщане в София.
* В случай на неблагоприятни метеорологични условия, пикникът ще бъде заменен от частен обяд в Пловдив или ще опитате вкусни български специалитети, придружени от местни вина.

Продължителност 10h
Транспорт Да
Група 2 – 8души
Език BG – FR – GB
Дегустации 5
Закуска All inclusive
Цена от  170€