Be Awesome Today!
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Monday - Friday 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED

Тел. +359-52-800-256

ул. Загреб 15, п.к. 4000, Пловдив, България

Пон - Съб 10.00 - 19.30, Неделя ЗАТВОРЕНО

Top

БРЕСТОВИЦА – СТОЛИЦА НА ВИНОТО

Vitis tour / ТУРОВЕ ЗА МАЛКИ ГРУПИ  / БРЕСТОВИЦА – СТОЛИЦА НА ВИНОТО
29 авг

БРЕСТОВИЦА – СТОЛИЦА НА ВИНОТО

“ Брестовица – столица на виното“
Запознайте се с винопроизводителите на Брестовица. Влезте в избите за да вкусите вина и местни продуктита, приготвени от хората, които ще ви посрещнат. Открийте България отвътре …
“ Брестовица – столица на виното“. Среща пред Туристическия Информационен Център в пешеходната зона на Пловдив и отпътуване за Родопите. След пътуване през лозята и кратка спирка в казан – дестилатор, където ще опитате ракия (както я наричат французите „водата на живота”), пристигаме в Брестовица – Винената столица на България. Следва тричасова разходка от изба на изба, по време на която ще опитвате местни продукти и ще опознавате България отвътре. Разглеждане на Влаховата къща с нейтото богато историческо и винарско минало. Читалището и традициите му, църквата и тайните ѝ, изкачване до кръста, за да се насладите на прекрасната панорама към Тракийската низина. И пет изби, които ви отварят вратите си за дегустация на вина от български сортове грозде. Връщане в Пловдив .

Продължителност 4h
Транспорт Да
Група 2 – 8души
Език BG – FR – GB
Дегустации 4
Закуска Не
Цена 69€