Be Awesome Today!
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Monday - Friday 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED

Тел. +359-52-800-256

ул. Загреб 15, п.к. 4000, Пловдив, България

Пон - Съб 10.00 - 19.30, Неделя ЗАТВОРЕНО

Top

Ателие Купаж

Vitis tour / ТУРОВЕ ЗА МАЛКИ ГРУПИ  / Ателие Купаж
29 авг

Ателие Купаж

Създайте вино по ваш вкус!
По време на ателието, най-напред ще научите как да характеризирате местните сортове Мавруд и Рубин: ароматите, пълнотата, танина, послевкуса… След това, с чаши за дeгустация и епруветки, ще създадете собствен купаж като смесите в различни пропорции вината, които сме подготвили за Вас, за да създадете вино по Ваш вкус : с дъх плодове или на дърво, меко, богато, ароматно…
Ателие, по време, на което ще „влезте в кожата” на енолог.
Среща пред Туристическия Информационен Център в пешеходната зона на Пловдив, от където ще oтпътуваме за Перущица, недалеч от Пловдив.
Градчето е известно с бунтовния си дух от времето на Априлското въстание и винарски район, прочут с Мавруда.
Тук ще откриете автентичността на някогашен винпром и ще чуете интересна беседа за винарството – от лозата до бутилката.
След кратка разходка в лозето ще отидете в залата за блендиране, която е с изглед към лозята и Родопите. Там ще създадете вашето вино по ваш вкус. Вие сами ще го бутилирате, ще му поставите тапа и капсула, и накрая ще залепите персонализир етикет. Ще си тръгне с бутилка вино, което сам сте създали.
Връщане в Пловдив.

Продължителност 4h
Транспорт Да
Група 6 – 15 души
Език BG – FR – GB
Дегустации 5
Закуска Не
Цена 49€