Be Awesome Today!
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Monday - Friday 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED

Тел. +359-52-800-256

ул. Загреб 15, п.к. 4000, Пловдив, България

Пон - Съб 10.00 - 19.30, Неделя ЗАТВОРЕНО

Top

Ателие Купаж B-WINEMAKER

Vitis tour / КОРПОРАТИВНИ СЪБИТИЯ  / Ателие Купаж B-WINEMAKER
30 авг

Ателие Купаж B-WINEMAKER

Създайте вино по Ваш вкус!
Програма
По време на ателието, най-напред ще научите как да характеризирате различните сортове: ароматите, пълнотата, танина, послевкуса… След това, с чаши за дeгустация и епруветки, ще създадете собствен купаж като смесите в различни пропорции вината, които сме подготвили за Вас, за да създадете вино по Ваш вкус : с дъх плодове или на дърво, меко, богато, ароматно…
Вината на вашия Купаж
МАВРУД:
Маврудът е стар червен сорт от Тракийската низина. Вината от това грозде имат дълбок рубинен цвят, меки копринени танини, типичен приятно пикантен вкус, в който се долавят аромати на черни плодове: на къпина, боровинка, касис. Вината се развиват отлично в контакт с дъбова дървесина и така придобиват силен комплексен аромат с мека, плътен и хармоничен вкус.
Каберне Совиньон:
Каберне Совиньон е френски сорт червено грозде. Той е един от най-популярните сортове в света. Каберне Совиньон дава сила, структурата и комплексност, която ще се разкрие след няколко-годишно отлежаване.
Вино известно с типичния си аромат на зелена чушка и треви.
След като сътворите вино по ваш вкус, вие сами ще го бутилирате, ще му поставите тапа и капсула, и накрая ще залепите персонализир етикет.
Ще си тръгне с бутилка вино, което сам сте създали.
С една дума, в рамките на ателието влезте в кожата на енолог!
Брой на участниците
Между 6 и 30.
Цена / човек без ДДС (ориентировъчна)
От 40 € без ДДС / човек
Времетраене (ориентировъчно)
1 ч. 30 мин.